Tämän sivuston ylläpitäjät ottavat henkilötietojesi suojaamisen erittäin vakavasti. Käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisesti ja lakisääteisten tietosuojamääräysten ja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Verkkosivustoamme voidaan yleensä käyttää antamatta henkilötietoja. Siltä osin kuin henkilötietoja (esim. nimi, osoite tai sähköpostiosoite) kerätään verkkosivustollamme, tämä tapahtuu aina mahdollisuuksien mukaan vapaaehtoisesti. Näitä tietoja ei kerätä ilman nimenomaista suostumustasi, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Haluamme huomauttaa, että tiedonsiirrossa Internetin kautta (esim. sähköpostiviestinnässä) voi olla tietoturvaaukkoja. Tietojen täydellinen suojaus kolmansien osapuolten pääsyä vastaan ​​ei ole mahdollista.

 

Datan suojelu

Yleinen huomautus

Vastuullisen elimen nimeäminen

Tämän sivuston tietojenkäsittelystä vastaava elin on:

Martin Mrosek
Bruktererhang 19
45277 Essen

Vastuuelin päättää yksin tai yhdessä muiden kanssa henkilötietojen (esim. nimet, yhteystiedot jne.) käsittelyn tarkoituksesta ja tavoista.

Tietojen käsittely osoitteessa Flugradar24.eu

a) Henkilötiedot – toimittaminen ja seuraamatta jättäminen

Luonnollisena henkilönä sinulla ei ole velvollisuutta antaa “henkilötietoja” ilman suostumustasi. Flugradar24.eu ei kerää sinulta henkilötietoja. Lukuun ottamatta yhteydenottolomaketta, joka tarjotaan sinulle henkilökohtaisten etujesi turvaamiseksi, jos pyydät ottamaan meihin yhteyttä.

Radarbox24.comin sulautettu lentokonetutka ei myöskään kerää sinulta automaattisesti henkilötietoja. Radarbox pyytää henkilötietoja pyynnöstäsi vain, jos haluat ilmeisesti liittyä Radarbox24.comin jäseneksi esimerkiksi kiinnostuksen vuoksi. Tällainen jäsenyys perustuu tarjottavan palvelun lisäykseen, maksua vastaan ​​ja vapaaehtoisesti.

Henkilötietojen toimittamatta jättämisellä ei ole vaikutusta palveluumme, jota tarjoamme sinulle, koska emme tarvitse niitä Flugradar24.eu:n toimintaan.

b) Mitä muita tietoja tallennetaan ja säilytetään?

Flugradar24.eu kerää ja tallentaa tietoja yksinomaan palvelimen lokitiedostoihin varmistaakseen tämän verkkosivuston optimaalisen toiminnan. Seuraavat tiedot auttavat meitä vianmäärityksessä, optimoinnissa ja palveluidemme toimittamisessa.

IP-osoite lyhennetty (anonymisoitu) eli palvelin lyhentää automaattisesti kaikkien Flugradar24.eu:ta käyttävien IP-osoitteiden kaksi viimeistä numeroa
Pyynnön päivämäärä ja kellonaika
Mitä asiakirjaa/sivua kysytään tai kutsutaan
Mitä selainta käytetään, esim. Safari / Firefox / Chrome
Mikä käyttöjärjestelmä versionumerolla on käytössä, esim. Windows 10

Flugradar tallentaa nämä tiedot palvelimen lokiin 90 päivän ajan ensimmäisestä käyttökerrasta, jonka jälkeen palvelimen lokitiedostot poistetaan automaattisesti.

c) Kuka voi edelleen käyttää näitä tietoja?

Tämän sivuston isännöintipalveluntarjoaja, joka ylläpitää palvelimiaan säännöllisesti. Mutta voi myös luoda varmuuskopioita Flugradar24.eu:lle, voi myös olla pääsy palvelimen lokitiedostoihin tai henkilökohtaisiin tietoihin. Palveluntarjoaja ei pyri omiin tarkoituksiinsa näiden tietojen käsittelyssä. Palveluntarjoaja toimii vain Flugradar24.eu:n “ohjeiden ja ohjeiden” mukaisesti. Näin voi olla esimerkiksi, jos Flugradar24.eu saa sinulta henkilötietoja, esimerkiksi yhteydenottolomakkeen kautta sähköpostitse ja pyytää asianmukaisesti isännöintipalveluntarjoajaa luomaan varmuuskopion tästä verkkosivustosta, jossa on palvelimen lokitiedostot ja sähköposti. postilaatikko.

Huomautus lentokonetutkasta osoitteessa Flugradar24.eu

Koska kyseessä on “sulautettu” lentokonetutka, voit myös tiedustella tietosuojaasi palveluntarjoajalta osoitteessa Radarbox24.com ja varmistaa, että palvelumme Radarbox24:n yhteydessä on vaatimustenmukainen ja turvallinen. Mikäli tulevaisuudessa tapahtuu muutoksia, jotka loukkaavat tietosuojasi turvaamista ja laillisuutta, pyrimme aina tarjoamaan ratkaisuja ja listaamaan ne tänne. Tai rajoittaa palvelua.

“Upotettu” tarkoittaa, että Flugradar24.eu toteuttaa ja näyttää sisällön toiselta sivulta omalla sivullaan.

 

pakollinen tieto

Tietojen käsittelyyn antamasi suostumuksen peruuttaminen

Jotkut tietojenkäsittelytoiminnot ovat mahdollisia vain sinun nimenomaisella suostumuksellasi. Voit peruuttaa jo antamasi suostumuksesi milloin tahansa. Peruuttamiseen riittää epävirallinen sähköposti-ilmoitus. Peruutus ei vaikuta ennen peruuttamista suoritetun tietojenkäsittelyn lainmukaisuuteen.

Oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle

Rekisteröidynä sinulla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, jos tietosuojalakia rikotaan. Tietosuoja-asioissa toimivaltainen valvontaviranomainen on sen liittovaltion tietosuojavastaava, jossa yhtiömme sijaitsee. Seuraava linkki tarjoaa luettelon tietosuojavastaavista ja heidän yhteystiedoistaan: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Sinulla on oikeus saada tietoja, joita käsittelemme automaattisesti suostumuksesi perusteella tai sopimuksen mukaisesti, luovutamme sinulle tai kolmansille osapuolille. Se on saatavilla koneellisesti luettavassa muodossa. Jos pyydät tietojen siirtämistä suoraan toiselle vastuuhenkilölle, tämä tapahtuu vain, jos se on teknisesti mahdollista.

Oikeus saada tietoja, korjata, estää, poistaa

Sinulla on oikeus saada ilmaiseksi tietoa tallennetuista henkilötiedoistasi, tietojen alkuperästä, vastaanottajista ja tietojenkäsittelyn tarkoituksesta ja tarvittaessa oikeus korjata, estää tai poistaa nämä tiedot milloin tahansa sovellettavia säännöksiä. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa oikeudellisessa huomautuksessa lueteltujen yhteydenottovaihtoehtojen avulla, jos sinulla on henkilötietoihin liittyviä kysymyksiä.

SSL- tai TLS-salaus

Turvallisuussyistä ja luottamuksellisen sisällön siirron suojelemiseksi, jonka lähetät meille verkkosivuston ylläpitäjänä, verkkosivustomme käyttää SSL- tai SSL-salausta. TLS-salaus. Tämä tarkoittaa, että kolmannet osapuolet eivät voi lukea tämän verkkosivuston kautta lähettämiäsi tietoja. Tunnistat salatun yhteyden selaimesi osoiteriviltä “https: //” ja selainrivillä olevasta lukkosymbolista.

Palvelimen lokitiedostot

Verkkosivuston tarjoaja kerää ja tallentaa automaattisesti tietoja, jotka selaimesi lähettää meille automaattisesti palvelimen lokitiedostoihin. Nämä ovat:

Selaimen tyyppi ja selainversio
Käytetty käyttöjärjestelmä
Palvelinpyynnön aika
IP-osoite (anonymisoitu)

Näitä tietoja ei ole yhdistetty muihin tietolähteisiin. Tietojen käsittely perustuu GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohtaan, joka sallii tietojen käsittelyn sopimuksen täyttämiseksi tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi.

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomakkeen kautta lähetetyt tiedot, mukaan lukien yhteystietosi, tallennetaan, jotta pyyntösi voidaan käsitellä tai olla käytettävissä jatkokysymyksiä varten. Näitä tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman suostumustasi.

Yhteydenottolomakkeeseen annettujen tietojen käsittely tapahtuu yksinomaan suostumuksesi perusteella (GDPR 6 §:n 1 momentti). Voit peruuttaa jo antamasi suostumuksesi milloin tahansa. Peruuttamiseen riittää epävirallinen sähköposti-ilmoitus. Peruutus ei vaikuta ennen peruuttamista suoritettujen tietojenkäsittelytoimenpiteiden lainmukaisuuteen.

Yhteydenottolomakkeen kautta lähetetyt tiedot säilyvät meillä, kunnes pyydät meitä poistamaan ne, peruuttamaan suostumuksesi tallentamiseen tai tietojen tallentamiseen ei enää ole tarvetta. Pakolliset säännökset – erityisesti säilytysajat – eivät muutu.

YouTube

Sivustomme käyttää YouTube-laajennuksia videosisällön integroimiseen ja näyttämiseen. Videoportaalin tarjoaa YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Kun vierailet sivulla, jossa on integroitu YouTube-laajennus, yhteys YouTube-palvelimiin muodostetaan. Tämä kertoo YouTubelle, mitä sivujamme olet käyttänyt.

YouTube voi määrittää surffauskäyttäytymisesi suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi, jos olet kirjautunut YouTube-tilillesi. Voit estää tämän kirjautumalla ulos etukäteen.

YouTubea käytetään verkkotarjoustemme houkuttelevaan esittelyyn. Tämä edustaa GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f) mukaista oikeutettua etua.

Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä on YouTuben tietosuojailmoituksessa osoitteessa https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Keksit

Sivustomme käyttää evästeitä. Nämä ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selaimesi tallentaa laitteellesi. Evästeet auttavat meitä tekemään tarjouksestamme käyttäjäystävällisemmän, tehokkaamman ja turvallisemman.

Jotkut evästeet ovat “istuntoevästeitä”. Tällaiset evästeet poistetaan automaattisesti selaimesi istunnon lopussa. Muut evästeet säilyvät kuitenkin laitteessasi, kunnes poistat ne itse. Tällaiset evästeet auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat verkkosivustollemme.

Nykyaikaisella verkkoselaimella voit valvoa, rajoittaa tai estää evästeiden asettamisen. Monet verkkoselaimet voidaan konfiguroida siten, että evästeet poistetaan automaattisesti, kun ohjelma suljetaan. Evästeiden poistaminen käytöstä voi rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta.

Evästeiden asettaminen, jotka ovat välttämättömiä sähköisten viestintäprosessien suorittamiseksi tai tiettyjen haluamiesi toimintojen (esim. ostoskori) tarjoamiseksi, perustuvat GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f) alakohtaan. Tämän verkkosivuston ylläpitäjänä meillä on oikeutettu intressi tallentaa evästeitä palveluidemme teknisesti virheetöntä ja sujuvaa tarjoamista varten. Jos muita evästeitä asetetaan (esim. analyysitoimintoja varten), niitä käsitellään erikseen tässä tietosuojaselosteessa.

Google Analytics

Sivustomme käyttää verkkoanalyysipalvelun Google Analyticsin toimintoja. Verkkoanalyysipalvelun tarjoaja on Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics käyttää “evästeitä”. Nämä ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selaimesi tallentaa laitteellesi ja jotka mahdollistavat verkkosivuston käytön analysoinnin. Evästeiden tuottamat tiedot verkkosivustomme käytöstäsi välitetään Googlen palvelimelle ja tallennetaan sinne. Palvelimen sijainti on yleensä USA.

Google Analytics -evästeet asetetaan GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan lit.f perusteella. Tämän verkkosivuston ylläpitäjänä meillä on oikeutettu etu analysoida käyttäjien käyttäytymistä optimoidaksemme verkkosivustomme ja tarvittaessa mainontaa.

IP anonymisointi

Käytämme Google Analyticsia yhdessä IP-anonymisointitoiminnon kanssa. Se varmistaa, että Google lyhentää IP-osoitettasi Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousaluesopimuksen sopimusvaltioissa ennen kuin se lähetetään Yhdysvaltoihin. Voi olla poikkeustapauksia, joissa Google lähettää koko IP-osoitteen Yhdysvalloissa sijaitsevalle palvelimelle ja lyhentää sen siellä. Google käyttää näitä tietoja puolestamme arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, luodakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen meille muita verkkosivuston toimintaan ja Internetin käyttöön liittyviä palveluita. Google Analyticsin lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin.

Selainlaajennus

Verkkoselaimesi evästeiden asettaminen voidaan estää. Tämä saattaa kuitenkin rajoittaa joitain verkkosivustomme toimintoja. Voit myös estää verkkosivustosi käyttöön liittyvien tietojen keräämisen, mukaan lukien IP-osoitteesi, ja Googlen myöhemmän käsittelyn. Voit tehdä tämän lataamalla ja asentamalla seuraavan linkin kautta saatavan selainlaajennuksen: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Tietojen keräämisen vastustus

Voit estää Google Analyticsia keräämästä tietojasi napsauttamalla seuraavaa linkkiä. Opt-out-eväste on asetettu, joka estää tietojesi tallentamisen tulevilla verkkosivustollamme käynneillä: [gadwp_useroptout html_tag = “button”] Google Analyticsin opt-out [/ gadwp_useroptout]

Lisätietoja siitä, miten Google Analytics käsittelee käyttäjätietoja, on Googlen tietosuojaselosteessa: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

Tilausta Käsitellään

Lakisääteisten tietosuojavaatimusten täyttämiseksi olemme tehneet tilausten käsittelysopimuksen Googlen kanssa.

Demografiset ominaisuudet Google Analyticsissa

Verkkosivustomme käyttää Google Analyticsin demografiset ominaisuudet -toimintoa. Sen avulla voidaan luoda raportteja, jotka sisältävät lausuntoja sivuston vierailijoiden iästä, sukupuolesta ja kiinnostuksen kohteista. Nämä tiedot ovat peräisin Googlen kiinnostuksiin perustuvasta mainonnasta sekä kolmannen osapuolen palveluntarjoajien vierailijatiedoista. Tietoja ei ole mahdollista osoittaa tietylle henkilölle. Voit poistaa tämän toiminnon käytöstä milloin tahansa. Voit tehdä tämän Google-tilisi mainosasetusten kautta tai yleisesti kieltämällä tietojesi keräämisen Google Analyticsin toimesta, kuten kohdassa “Tiedonkeruun vastustaminen” on selitetty.

Amazonin kumppaniohjelma

Tämän sivuston ylläpitäjänä osallistumme Amazon EU -kumppaniohjelmaan. Sivuillemme sisällytetään Amazonin mainoksia sekä linkkejä Amazoniin, jotta voimme ansaita rahaa mainoskorvauksilla. Amazon-evästeitä käytetään, mikä tarkoittaa, että Amazon tunnistaa, että olet napsauttanut kumppanilinkkiä verkkosivustollamme.

“Amazon-evästeiden” tallennus perustuu GDPR:n artiklaan 6 f. Verkkosivuston ylläpitäjänä meillä on tähän oikeutettu etu, sillä mainoskulukorvauksen suuruus voidaan määrittää vain evästeiden avulla.

Yksityiskohdat Amazonin tietojen käytöstä löytyy Amazonin tietosuojalausunnosta: https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=201909010&ref_=footer_privacy

Google AdSense

Sivustomme käyttää Google AdSensea. Palveluntarjoaja on Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google AdSensea käytetään mainosten integrointiin ja se käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selaimesi tallentaa laitteellesi analysoidakseen verkkosivuston käyttöä. Google AdSense käyttää myös jäljitteitä. Verkkojäljitteet ovat näkymättömiä grafiikkaa, jotka mahdollistavat verkkosivustomme kävijäliikenteen analysoinnin.

Evästeiden ja jäljitteiden tuottamat tiedot välitetään Googlen palvelimille ja tallennetaan sinne. Palvelin sijaitsee Yhdysvalloissa. Google voi välittää nämä tiedot sopimuskumppaneille. Google ei kuitenkaan yhdistä IP-osoitettasi muihin sinusta tallennettuihin tietoihin.

AdSense-evästeiden tallennus perustuu GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan 1 lit. f. Verkkosivuston ylläpitäjänä meillä on oikeutettu intressi analysoida käyttäjien käyttäytymistä verkkosivustomme ja mainontamme optimoimiseksi.

Nykyaikaisella verkkoselaimella voit valvoa, rajoittaa ja estää evästeiden asettamisen. Evästeiden poistaminen käytöstä voi rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta. Käyttämällä verkkosivustoamme vahvistat suostuvasi Googlen sinusta keräämien tietojen käsittelyyn yllä kuvatulla tavalla ja edellä mainittuun tarkoitukseen.

Lähteet:

Tietosuojan konfiguraattori osoitteesta mein-datenschutzbeauftragter.de
Flegl Rechtsanwälte GmbH